Kedvenc vidéki kertem

 2011.06.30. 08:05

Tényleg és átvitt értelemben is. Manapság a kerttervezés, kertkialakítás során olyan eszköztár áll rendelkezésre, hogy az valami hihetetlen. Falak, csobogók, tipegők, teraszok, dobogók, tavak és dekoráció minden létező anyagból - bár a csillagport hiányolom még a palettáról, de tényleg, ahogy az élet egyéb területein is, a kertben is nagyot lehet álmodni, csak győzzük anyagiakkal.

 
Odavagyok egy-egy dizájntárgyért kint is, ahogy bent is, tetszenek az "űrkertek", amikben olyan növények nőnek, amilyeneknek hajdanvolt dédikéim valószínűleg jó napottal köszönnének, mert esetleg egyik sem hasonlít semmire, annyira keresztezett, de aztán eszembe jut, ahogy ott álltam Fonyódon pocimban a junior KreatívKertésszel..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.. és arra gondoltam, milyen jó, hogy novemberben, amikor a hasam kivételével minden porcikám kockára készült fagyni, és csak a terhesség tartott vissza egy nagy bögre forró - akár birkazsír elfogyasztásától, ebben az ütött-kopott kertben a meggyfa alá kapirgáltam ezt a teljesen hagyományos tulipánágyást..

Címkék: tulipán vidéki kert

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr733025919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása