"Mit eszünk ma?"

 2011.08.16. 07:41

Hát nem vagyok egy Bede Robi(né), legalábbis alapfokon kikészít a mindennapi gondolkodás (főleg így a nyári szünetben két kis ovissal, amikor is a címbeli elmélkedés azonnali főzelékkészítésbe torkollik), de nyaranta a hétvégéken különösen láblógázom, míg b. férjem (igen jól házasodtam amúgy) ügyködik valamit a bogrács-grillsütő-grilltárcsa háromszögben - bermudában.

Bár már a végéhez közeledik, azért tart még a nyár, és a szeptemberi hétvégék is kellően langyosak a kint tartózkodáshoz. A szezon nálunk egyébként márciusban kezdődik, és október végéig biztosan tart, ráasádul kóbor szalonnasütés még később is előfordulhat. A bográcsozás valóban kerti műfaj, de a grillsütőnket még a teraszról hoztuk. Az ötödiken laktunk egy társasházban, és egyszer se csöngetett a gondnok, hogy megzavartuk valamelyik szomszéd nyugodt szaglását.

Tehát nincs más hátra mint előre, lakjunk jól a kertben, és ne gondoljunk arra, milyen piszok nehéz lesz lesikálni a bogrács oldaláról a fekete bevonatot, vagy a grillrácsról a kicsorgott ezmegazt, örvendezzünk a párabarlangot felszabadító, főzőcskementes hétvégéknek!

A képeknél nincs forrásmegjelölés - mind saját fotó, vagyis én ezt mind kóstoltam!!!

 

Címkék: grill bogrács kerti sütés

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr833157073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása