Kánikula megint!

 2011.08.22. 08:58

Ha hétfő ellenére éppen nem kell az irodában punnyadni, hanem olyan szerencsések vagyunk, hogy adott egy kert, ami mondjuk pont a miénk, és így hó végén van még pár ezer forintunk, feltétlenül ruházzunk be azonnal egy kerti zuhanyba!

Forrás

Forrás 

Forrás 

Ha nem hétfőn, hanem csak kedden történik meg, na nem baj, de ne felejtsük el a KreatívKertész korábbi intelmeit, a virágokat napközben ne zuhanyozzuk (árnyékban lehet), reggel és este pótoljuk a folyadékot. Szívesen javasolnám egyébként az azonnali jakuzzi és úszómedence-építést is, de annyira azért mégiscsak hétfő van, hogy két lábbal álljunk a földön.

A mellékelt három kép közül az is jó eséllyel magsaccolható, hogy milyen van pl. nekünk. De szeretjük, okos kis gép, van zuhany és permet funkció. Ez előtt különösen a gyerekek szeretnek szaladgálni, de miközben izzadva örvendezünk e családi esemény láttán, ne feledkezzünk meg időnként egy-egy méterrel arréb leszúrni a szerkentyűt. Tegyük ezt meg a gyep védelmében, ami alaposan felázik, és a rajta való taposás különösen károsíthatja a fűszálakat. Szóval folyamatosan mobilizáljuk és ne felejtsünk el néha mi is aláállni, a belső hűtés érdekében pedig megállás nélkül igyunk mojito-t, természetesen kerti mentával. Ahogy az előrejelzést nézem, még lime-ot is érdemes gyorsan ültetni, simán megterem...

Címkék: hőség gyep

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr793169708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása