Madarak megint, bocs...

 2012.01.18. 08:01

Miután tegnapelőtt publikáltam a hajrá csillárból madáretetőt-posztot, kikuksiztam a mi etetőnkhöz, ahol ősszel mintha nem is járt volna senki, komolyan aggódtunk, nem esznek itt a madárkáink (fészek a tető alatt). Azért az almákban akadt csípésnyom, mintha a magok közül se csak a szél fújt volna el párat. De most!!! Majdnem üres volt az etető!!! Mivel az oviban mindkét gyereknél madár-project van, így a faházban található keveréket gyorsan elosztottuk, ezt tesszük a szalonnabőrrel és némi almával is, és tettünk ki újabb adag eleséget.

Tök egyszerű etetőnk van, ami beleolvad a tájba, nem kipingált, hanem amolyan hagyományos. Idén így alakult. De hogy jobban felhívd a saját figyelmedet az etetés szükségességére, tégy ki feltűnő, a kerted ékének illő etetőket, és a puszta látványért  is gyakrabban kinézel majd!

A korábban már javasolt 5 kedvenc mellé még íme jónéhány:

Fotók

Címkék: madarak kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr293572355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása