Jön a hétvége, és nem lesz egy szabad percem se, költözés lesz a családban. Utána pedig már jönnek a fagyok, ha lehet hinni a meteorológusoknak, és mikor ezeket az előrejelzéseket olvasom: verem a fejem a falba, hogy nem hívtam fel napsütéses 7-8 fokokban a figyelmet arra, időszerű a faház, kerti tároló rendbetétele, illetve előkészítése a hamarosan esedékes magvetéshez.

Egy-két hónap hamar elröppen, és akkorra legalább egy-két négyzetméterre szükség lesz nem csupán a munkához, hanem a magvető tálcák tárolásához. Na igen, olyan helyen kell mindezt biztosítani, ahogy fény van és könnyen megközelíthető, hiszen gondos gazdaként naponta bejárunk majd megfigyelni a növénykisbabákat.

Emiatt ha enyhe az idő akár most, akár a következő hétvégék valamelyikén, ne mulasszuk el megtenni a fentieket, és ha a túl sok kacat miatt nem férünk el, rendszerezzünk. Mibe? Zöldséges vagy elunt szerszámosláda is szuperkafa lehet, amúgy is trendi a recycling, de persze erre irányuló hajlam esetén nekiállhatunk gravírozni is a fába annak a nevét, ami benne van. Jajjjj.

Sok-sok képet hoztam, a közös pont a fa, faházba, kertbe, ahol fákat nevelünk, mi is illene jobban? Ne is vitatkozzatok velem, überelfogult vagyok a fával kapcsolatban, de szerencsére nem vagyok teljesen elvakult, a kertkapum pl. kovácsolt vas. Ha pedig rábukkanunk a kupi alján néhány felesleges rekeszre, az Istenért, ki ne hajítsuk, ha most nem is tudunk tárolni benne semmit, a kertszezonban jó szolgálatot tehetnek. Nézzétek csak!

Képek

 

 

Címkék: kerti faház

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr953591938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása