805 Ft-ért az IKEA ad egy kis szettet, melynek segítségével saját oregano, citromfű és petrezselyem nevelhető olyan ikeásan, pár perc alatt kész vagy az "ültetéssel". Csak vizet locsolsz a "tablettára" és már szórhatod is a magokat. Aztán csak nedvesen kell tartani a földet, és nagyon hamar előbújnak a kis pirinyók. 

Mi megtaláltuk azt a kiszerelést, amiben az oregano-s zacskó üres volt, Te azt már ne keresd! :)

Címkék: fűszernövények

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr184311587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bartush 2012.03.16. 15:07:24

Bazsalikomot és snidlinget szerettem volna próbaként az ablakba. A bazsalikom burjánzik, a snidling, ami elvileg igénytelen ki sem bújt. Ugyanott vettem a magokat. Gőzöm sincs mi lett a snidlinggel, néztem a földet, de még a magokat sem találom meg, felszívódtak. Szóval nincs garancia, ha van ha nincs mag... :-(

kreatívkertész 2012.03.17. 22:32:07

@Bartush: Amiben volt mag, az nálam nő. Ez lassan valami sok ismeretlenes egyenletre hajaz. Érzékem ezekhez semmi. Majd veszek oregano-magot, és drukkolok a snidlingedhez! :)
süti beállítások módosítása