Nem, nem úgy kezdődik, hogy az Óperenciás tengeren is túl, meg nem is az a vége, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak. De amúgy cuki királylányos a neve, és telepítésével milyen boldog kis madárkákat fogadhatunk lakmározás céljából. És az ehető, az nem madárügyileg értendő, hanem úgy, hogy nyersen, vagy feldolgozva sok-sok C-vitamint és vasat, nyomelemeket biztosíthatunk általa a magunk számára is. Kár hogy megtelt a kis ékszeresládikó-kertem...

Minden információt a Mézalmácskáról itt találsz, a képek is innen vannak.

 

Címkék: sövény mézalmácska

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr934364389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhmeli 2012.04.10. 16:03:17

Hogy van az, hogy egy rugóra (növényekre) jár az agyunk (fáj a fogunk)? Ez is egy tervem része, fent van az álomlistán:)

kreatívkertész 2012.04.10. 22:45:23

@juhmeli: :D
Nálam már nincs hely, full beteltem. Sok sikert a megvalósításhoz!!!

de Karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna?feature=mhw4 2020.04.14. 00:01:11

Konténeres beültetés után. Csepegtető öntözés és folyamatos tápanyag utánpótlás mellett hány emberöltő után alakul ki ilyen sövény folyosó?
süti beállítások módosítása