A hatalmas szüret mellett gyönyörködtem, és szorgalmasan szaglásztam is az elmúlt napokban. A blog.hu-n egyelőre nincs szagcsatolás - nagy hiba. Esténként parfümfelhőben ücsöröghetek a teraszon, ráadásul teljesen ingyen. Nemsokára levirágzik a lonc, de idén még egyszer ugyanezt biztosan élvezem majd. Tavaly legalábbis úgy volt.

Címkék: lonc

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr984567918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhmeli 2012.06.06. 08:17:16

Hát, tényleg nagy kár, hogy nem tudod elküldeni az illatát, de szerencsére tudom milyen élvezetben van részed, mert nálunk is most virágzik, persze messze nem ekkora mennyiségben.

Hú, gyönyörű ez a kerítés. Kívülről vagy belülről futtattad?

kreatívkertész 2012.06.07. 07:39:27

@juhmeli: Köszi, belülről. Két évig gyömöszkéltük a hajtásokat, hogy próbáljunk irányt szabni. Idén feladtam :D. De majd teszek fel képet kívülről is, az se semmi! @Bartush: Köszönöm!
süti beállítások módosítása