A Substral az Substral... Megdöbbentő a fölény.IMG_1712.JPGIMG_1711.JPG

Lassan rájövök, hogy ez nem is igazi futómuskátli, sztem csak fél-, már a padlót kéne verdesnie. Köszi a feliratokat a cserepeken. :S A képen  a teraszkövön mindenesetre a nyári munkatempó eredménye, sok elhullajtott szirom látszik. De ebben a kánikulában inkább locsolgattam naponta kétszer akár, minthogy söprögessek egy követ. Mondanám, hogy mivel egyetlen kiskorú sincs itthon, már rég rend van, de akkor hazudnék. Még lábadozok.. :D

A tápanyagot nem látott és a Substralos kaspó épp egymás mellett van. Durva, nem?

IMG_1713.JPG

Címkék: muskátli naaaagy tápanyagteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr414754776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhmeli 2012.09.04. 17:28:56

Nagy különbség, nem gondoltam volna. Elméletileg, nagyjából ugyanazt tartalmazzák. Mi a Lidl-ben vásároltunk tavasszal tápot, de bevált, igaz kontrollcsoport és ellenfelek sem voltak, de a petúniák és a leanderek hálásan bokrosodtak és virágoztak.

kreatívkertész 2012.09.04. 21:22:16

@juhmeli: Végülis a tanulság valami ilyesmi lesz, hogy a tápoldat kell. Hogy melyik, nem mondom hogy mindegy, de erős holtversenyek vannak vigaszágon :)
süti beállítások módosítása