Egyszerűen semmi meglepetés. Folyton csak ugyanaz a nóta. A tápoldat csúcsidő, tehát kell, és ha már igen, a Substral a legjobb. Bocsi a többieknek, de megkapták az esélyt! Aztán az is lehet, hogy ahova másképp süt a nap, és tényleg olyan fajta muskátlit sikerül venni, amit az ember tervezett, nem ilyen eredmény születik, de nálam ez a szitu.

Substral kontra zéró tápoldat.

IMG_2447.JPGIMG_2449.JPG

Hamarosan a kaspók leköltöznek a faházba téli álmot aludni. Itt tavaly nem sikerült a muskátlikat telelteni, talán túl hideg volt nekik. Lehet hogy idén menni fog?! Ha igen, van egy csomó lityi-lötyi oldat a flakonok alján, tehát spórolok. Ha nem, semmi gond, jövőre petúnia tápoldatokat szeretnék összehasonlítani, és lehetőleg, ha a címkézők is úgy gondolják: futópetúniákon.

Addig is búcsúkép a nem sikerült előkertről és a macskák miatt letakart edényről. Tényleg így néznek ki még mindig.IMG_2450.JPG

Címkék: naaaagy tápanyagteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr304825772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhmeli 2012.10.08. 07:42:22

Az előkertedben annyira szépek a füvek, nagyon mutatósak, gondolom minden évszakban. Hagymásokat ültettél ide, hogy tavasszal sóhajtozhass?:)

kreatívkertész 2012.10.08. 08:21:09

@juhmeli: Tavaszi hagymás szinte mindenhol felbukkan, az ősziket viszont valamiért nem állom.. Ki érti ezt???
süti beállítások módosítása