Őszi munkák Apunál

 2012.10.22. 07:25

Itthon még véletlenül se csináltam semmit, a tulipánhagymák pl. még zacskóban. Kb. egy hónapja vettem őket, időm mint értelem egy éticsiga tekintetében - SEMMI!

Kép0185.jpgKép0189.jpgKép0183.jpgKép0182.jpg

Apu türelmesen kivárta, míg a szeptember első hetére ígért segítségemből október közepére lett is valami. Itt tartottunk: biztató fűmagkikelés, ám a tavasszal vettett fű nagy része a kánikula áldozata lett. Nosza, becélozzuk az őszt! A hátsó fagyalsor khm, hogy úgy mondjam: erőteljes metszés áldozata lett. Jajjj imádok metszeni!!! A lemetszett ágak pedig egyfelől kortárs kiállítás részei :D, másrészt a környékbeli állatok (mosómedve, languszta, baziliszkusz :DDD ) fetrengései ellen valók. Na jó, komolyra fordítva: elég egy-két macskafekvés, és jelölés, hogy szegény fűmagnak esélye se legyen, macskából pedig társasházban is akad.

Apunál még piroslik a mézédes magról vetett paradicsomom...

Kép0181.jpg

Címkék: ősz apukám világa

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr884859667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása