Nincs mentség az elmúlt napok hallgatására, de persze a munka az a piszok, ami ellehetetleníti a bloggerkedést. Mint ahogy a másik blogomon kifejtettem, a mai napnak már mindegy volt, így végre lefotóztam kész állapotában is azt a kis szerkentyűt, amit vagy egy hete raktunk össze a gyerekekkel.

Nem unatkozunk baromira, és igen, van kész etetőházikónk, de egyrészt szeretem tesztelni a kreatívokat, hogy amikor azt mondják: bádogreszelékből készült pihe-puha nyelesfésű fillérekből, akkor ugye tényleg csak 2000 Ft az összes alapanyag ára :D, no meg hát a felnövőfélben lévő családtagoknak sem árt, ha megtudják, nem kell mindig a késztermékre cuppanni.

Így történhetett, hogy kb. 60 db nyelvlapocból (én kérek elnézést!), vagyis 420 Ft-ból (+ragasztó) minihotelt rittyentettünk. Na pláne ha még lefestettük volna, az milyen szép lett volna (talán jövőre...)

De kellett nagyon valami új, a narancsbarkács már így nézett ki: vigyázatt! böööööööööööööööööööööööö.

IMG_3323.JPG

Szóval képekben az alkotás folyamata, lépésről lépésre.

IMG_3166.JPGIMG_3167.JPGIMG_3168.JPG

IMG_3169.JPGIMG_3170.JPGIMG_3171.JPG

IMG_3172.JPGIMG_3173.JPG

Idáig könnyű volt. De hogy legyen teteje?IMG_3188.JPGIMG_3189.JPGIMG_3303.JPG

A végső összeillesztéskor ragasztópisztolyt használtam.IMG_3320.JPG

Eredeti ötlet: printerest.com. Leírás nem volt, csak fotó a tető nélküli vázról, szóval azért ez tényleg kreatív madáretető!

Címkék: madarak diy

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr784898295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása