Megvan minden?

 2013.01.28. 20:16

Tavaly cikksorozatot jelentettem meg az éves trendekről. Ahogy mostanában a kertészbulvárt tanulmányoztam, semmi drámai változás nincs, a korábbi posztokat le lehet porolni, a mondanivaló lényegében ugyanaz. De a cuki hasznos és haszontalan apróságoknak nem lehet ellenállni, legalábbis én nem akartam. Ahogy nézegetjük őket, rájöhetünk, mi az, amit a kert-szezonig még be kell szereznünk, mert nincs, vagy mert cserélni kell. Hajrá tervezgetés, ez már a ráhangolódás része, tehát a nézelődés hasznos! ;)

1-Seeds-organiser-from-The-Handpicked-Collection--garden-accessories--country--Country-Homes--Interiors.jpg2-Vegetable-apron-from-Lush-Designs--garden-accessories--country--Country-Homes--Interiors.jpg5-Watering-cans-from-Sarah-Raven--garden-accessories--country--Country-Homes--Interiors.jpg6-Herb-markers-from-Dotcomgiftshop--garden-accessories--country--Country-Homes--Interiors.jpg7-Boots-from-Hunter--garden-accessories--country--Country-Homes--Interiors.jpg8-Tool-basket-from-Tenax--garden-accessories--country--Country-Homes--Interiors.jpg

Címkék: eszközök

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr115049834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása