Ilyet szeretnék...

 2014.09.03. 23:02

fall-porch-decoration-ideas-7.jpgSemmi gond. Az ajtónk fehér és nem fekete. Nincs lépcsőnk. Van viszont macskánk, aki alkalmasint vendégeket fogad. Van a macskának háza, nyilván a bejárat mellett. Nincs ennyi hely a bejárati ajtó körül, de ami van a macskaház túloldalán, azt kitöltik a biciklik. Nincs ennyi lóvém őszi dekorra, és helyet kell hagynom a lábtörlőnek, hogy a macska tudja hol széttépni az egeret, madarat (fujjjj, ma madarat hozott, aminek nagyon sok tolla volt...).

Szóval valószínű hogy összejön... :)

Jó tudom. A macska itt a gond. Szólok neki, hogy tökre nem mindegy, hogy itt tököl-e a jövőben is, vagy nem. És ha igen, alhatna ház helyett a biciklin, felszabadulna az egyik oldal. Vagy... a családot fűzöm meg, hogy bicó helyett járjanak a macskán.

(kép forrása a képre kattintva elérhető)

Címkék: ősz kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr796667007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása