Tök minimál

 2014.10.13. 22:43

Lehet utálni a tököt, a sok "temetővirágot", de nekem évről évre egyre jobban tetszik ez a fantasztikus színkavalkád, ami a nyár után elkápráztat. A nyarak vagy tök szárazak, vagy atom csapadékosak, mint az idei volt, az elmúlt években sok virágzó növényem halt korai halált, és a kert nyár végére visszavonult egy zöld oázissá, különösebb színfoltok nélkül. De most teljesen barátságos őszi idő van, és nem murdelt még meg semmi friss beszerzésem.  Japán dérbabért, krizantémot, csarabot vettem, de tudnék még válogatni. Ezt a vágyam egyelőre a neten éltem ki. :)

thriftydecorchick.blogspot.ca.jpg

Egyre gyakrabban látni stilizált őszi dekorokat. Általában tetszenek is - a képeken. Valahogy itthon idegennek érezném őket, bár a makkos tál jöhetne! Aztán ki tudja, lehet hogy egyik reggel úgy ébredek: márpedig kell nekem egy kockatök...

3e9e0905570caf776ced080b0f6dc3d4.jpg

craftychicmommy.blogspot.com.jpg

 

 

prudentlypaintedvintage.blogspot.com.jpg

shop.nordstrom.com.jpg

etsy.jpg

 

simplykierste.com.jpg

Ez pedig szinte hagyományosan szép!

etsy2.jpg

Képek forrása a fotókra kattintva elérhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr676788701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása