Nem vagyok jóban a fentiekkel. Vacak idő volt egész hétvégén. Tehát nemcsak a buli szorult a falak közé, a hétvégének nem volt olyan pillanata, hogy megműstylingoljam a kertünket indiánosra. A mai bejegyzés tehát csak rendkívül erős képzelőerő mellett illeszthető kertészblogba illőnek, amúgy simán barkácsszakkör, és okoskodás. De megígértem...

Képzeljük el, hogy a vendégváró asztal mögött zöld növények kapaszkodnak a kerítésre, az amúgy SK, bár manapság inkább DIY jelmez nem egy falnak támasztott parkettaszegélyen himbálózik, hanem a császárfa egy ágán, a szintén DIY zászló a kerti játszóvárra van tűzve, ami némi molinó vászon-lepeltől átlényegül indián sátorrá, és a zászlódísz (DIY) sem a két csillár, hanem két kerítésrúd közé van kifeszítve. Merthogy valami ilyesmit szerettem volna. A gyerekek jót buliztak odabent, csak bunyózni merészkedtek ki a végén, amikor már nem esett, szimplán minden csak vizes volt. Csak a KreatívKertész szíve sajgott picit, hogy bebukta ezt a kerti dekor-témát.


 

Címkék: gyerek diy kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr183094080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása