Csinglingling szélcsengő

 2011.07.28. 08:13
Mikor még a nagy teraszos kis lakás padlóját koptattuk, volt nekünk egy szomszédunk, a Dalma. Neki még nagyobb terasza volt mint nekünk, de a teraszajtóink között kevesebb, mint két méter volt (tervezői bravúr két egymás melletti, hét méter hosszú teraszon ezt így megoldani...). Egyszer csak fogta magát, vett egy szélcsengőt és felakasztotta a teraszajtaja mellé. Természetesen ebben az évben kezdődtek a trillió km/órás szélviharok, így nyilván olyan hangerővel nyomta a tangót a kütyü, mint irányváltáskor Riska nyakában a kolomp.
 
Ha akkor valaki azt mondja, látok én még szépet is egy szélcsengőben, lehet hogy szememmel agyonverem (értek hozzá...), és nyolc napon túl se gyógyuló fizikumától örökre elköszönök.
 
Nem minden szélcsengő szép. Van amelyik egyenesen borzasztó. És nem tenném a teraszomra mindet (pláne egyszerre!). De javaslom, hogy szomszédaink idegrendszerének teljes mértékű megtámadása céljából - vagy csak mert jól néznek ki, a hangulat fokozása érdekében válasszunk egyet! Még kert sem kell hozzá...

 

 

 

 

És íme az én személyes kedvencem - de előbb persze bagóért megvenném a mögötte lévő kilátást.

Források: amazon.com, ebay.com

Címkék: szélcsengő kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr773106065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása