Azonnal tudtam azonosulni az elképzeléssel, miszerint kertszoba kell. Kell, mint a desszert ebéd után, mint a bonbon egy öltönyös férfitől, mint a csipkével szegett ágynemű a hétvégi házba és mint egy forró tengerparti kaland emléke ifjú éveinkből. Mindegyik nélkül le lehet élni egy egész életet egész nyugodtan, de milyen jó ha jut belőlük!

Az elmúlt napokban azon töprengtem, hogy tök jó, hogy van egy kis faházunk, ami ugye a kertben szükséges eszközöket hivatott tárolni, de lassan kiszorulok belőle. Nyáron még csak-csak elférünk, de késő ősszel itt kérnek szállást a biciklik, sőt a férjem robogója is. Ezek nyáron a bejárat környékét teszik alkalmatlanná "A stílusos bejárat" kialakítására. Néha még a kuka is beúszik a képbe ha erős csapadékozás van, olyankor behúzzuk tető alá a bejárati ajtótól kb. fél méternyire. Hm. Kafa.

A gyerekek amúgy a faházban is tarolnak. Kismotorok, rollerek, medence, homokozójáték, labdák, játék kertész-eszközök - ez mind az ő számlájukra írható.

Szerszámok, autós kellékek, többféle bogrács, grillszerszámok, sütőtárcsa, sátor, horászfelszerelés, hűtőláda, nagy kupac fa kerti főzéshez-sütéshez (megbocsátható) - ez a férjem bűnlajstroma.
 
A maradék kis helyen meghúzza magát a fűnyíró, a talicska és a legfőbb szerszámaim, vegyszereim, na de bocsánatot kérek!
 
Hol fogok én kultúráltan - vintage stílusban, vagy éppen minimálban - gyönyörködni a frissen kikelt magokban, miközben portalanítom a kaspógyűjteményemet és lapozgatom a legújabb kert-katalógusokat???? (bögre kávé = alap)
 
Szeretnék egyszer valami ilyesmit...
 
 

Címkék: kerti faház garden room

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr883138461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása