Teljes cikk

Mikor madáretető ügyében a neten keresgélve megláttam a cikket a 4szoba.hu-n Vagány városi bódék madaraknak címmel, azonnal tudtam, sorozatom vagányai csakis ezek a bódék lehetnek. Lassan neki kell látom ösztökélni a Barkácsembert (=férjem), hogy gyártsa le ezévi etetőnket. A festést vállalom, a faházunk után ez minismafu! A tavalyi etetőnk amúgy a Zöld Csoporté lett, az a gyanúm, az idei a Liláé lesz majd.

Október elején már el kell kezdeni az itthonmaradásra szoktatást. Mert van fészek a tető egy kis kanyarulatában, volt tavaly is, de a "sajátjainkon" kívül még többféle madár is szeret nálunk mászkálni - igaz, kifejezetten ügyeltem, hogy a kertem madárbarát legyen (= bogyós növények, fák, némi víz, bár ez utóbbi még nem az igazi.)
 
Szóval fűrészt, csiszolópapírt, kalapácsot, szögeket elő - és mindezekhez kell még némi faanyag is, csináljunk vagány kis madárházikót! 

Címkék: madarak való világ 4

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr793207764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása