Azt hiszem, általában egy kertben kb. az utolsó utáni dolog a villyanyóra, gázóra, vízóra körüli rész kipofozása. Ez teljesen érthető is. Na de ezek a dolgok többnyire a bejárat közelében vannak, nap mint nap látjuk őket, és nemcsak mi, hanem a hozzánk érkezők is. Igaz, viszonyleg keveset hallani arról, hogy a baráti összejövetelek meghiúsulnak Szabóéknál, mert "figyelj, tényleg olyan ronda a vízórájuk, oda ne menjünk..", de mégis, előbb utóbb rendbe kell tenni a kert minden szegletét, ezt is.

A mi megoldásunk átmeneti, a bejárat melletti keskeny csíkból valamiféle biciklitárolót kell majd kialakítanunk, de addig is Frici mester segítségével így szerkesztettük meg a falat. Sajnos még így is az egészben a gázcsövön lóló levendula-csokor a legszebb! :D

Ti hogy oldottátok meg?

Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr333245576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása