Mármint azt, amit 2014-ben ha a fene fenét eszik is, legyűrünk. Ez lehet konkrét kertészkedés pl. veteményezés, ágyás-áthelyezés, de lehet kertszerkezeti változtatás is, utak építése, tó kialakítása stb., vagy akár dekorációs jellegű feladat is.

Mivel tegnap megmártóztunk a gyönyörű részletekben, most van erőnk feladatokat szabni saját magunk számára. Egy projektre koncentrálni fejben is könnyebb, nem csupán fizikailag, több a pozitív erő, nem húznak le a nemszeretem-részek, nem hangol le az Egész súlya, ez a hatékonyság záloga!

Sokat gondolkodtam, melyiket válasszam a két nagy projekt közül legeslegfontosabbnak. A terasz mellett döntöttem a veteményes kialakításával szemben, mert az úgyis meglesz :), a teraszt meg lehet hanyagolni, ha nem piros felkiáltójeles. A terasz jelenleg: bööööööööööööööööööööööööööööööö, mert még téli üzemmódban van, de jól láthatóan jelen vannak a korábban már beharangozott Arab Terasz Projekt alapkövei, a raklapok. Terv tavalyi, akkor inspirálódtam.IMG_2361.JPG

Címkék: Új szezon kezdődik

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr555842090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása