Indítom is a következő játékot! A héten a képen látható Playmobile szuper szettért folyik a küzdelem, melynek értéke 5000 Ft. Naná hogy kertészes! Tudom, többen jobban örülnének egy gaiga dobozos kalózszigetnek, de azt majd az eletegykalozszigeten.blog.hu-n sorsolom ki.

Igaziból nem...

A feladat egy: ennél a blogbejegyzésnél hagyj kommentet következő hétfő reggel 9 óráig (november 28.), melyben írd meg, hogy eddig melyik volt a kedvenc írásod itt a blogon, és miért! Sorsolás jövő hétfő reggel, és még aznap eredmény! A hét további részében pedig lehet szakmázni, (öööö, nem keresetelevelet és fizetési felszólításokat fogok írni, merthogy eredetileg jogász lennék, hanem) jöjjön a kert, a zöldek, és a dekorötletek!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr373398002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rika24 2011.11.21. 11:05:13

Nekem az "5000 Ft keresi gazdáját" című bejegyzés tetszett legjobban a munkahelyem iránti elhivatottságom miatt! :) Kéne a kislányomnak egy kertészes Playmobil készlet, ha már nem lett telitalpú gumicsizmám! :)

simsi01 2011.11.25. 20:23:31

Én azokat a bejegyzéseket szeretem a legjobban, amit a saját kertedről írsz. Pl. amikor "elültetted" a házszámot, az különösen tetszett. Nagyon jók az "ilyen volt-ilyen lett" típusú írások is.

Eszti345 2011.11.27. 12:12:49

nekem a való világ 6: a rosszkislány c bejegyzés tetszett a legjobban, azért, mert legalább tudom, hogy a hortenziák nem csak nekem nem engedelmeskednek!
süti beállítások módosítása