Íme 9 dolog, amit NE tegyünk a kertbe 2011 Karácsonyán:

1. Felfújható Télapószivárvány, ami ráadásul világít is! Ha valamire jó a börtön, arra jó lehet, hogy az ilyen termékek előállítóit 10 hónap eltöltendő styling tanfolyamra utalja be oda a T. Bíróság.

2. A gyertyáról lecsüngő műviasz, és a rajta szikrázó fénypöttyök a fenti bűntett minősített esetét jelentik, a már-már fokozhatatlan (háhá, csak gondolod!) ízlésbeli pszichózis megnyilvánulása.

3. Van, hogy már a börtön is kevés.. Ez kórházi eset, ráadásul nem tudom mire gondolhatott az alkotó, hogy vajon mitől lesz karácsonyi fílingje annak, aki meglát egy lepukkant ruhaszárító környékén elhajigált babaszobát, erősen mikulásosítva. Gondoskodó természetre vall, hogy a plüsstélapók bal oldalt alul be vannak takargatva fenyőágakkal (köszi B+), és hogy a maciknak jobb oldalt alul meg van terítve. Az elülső baba fején elhelyezett törpe diktátor alkatra vall, a lámpások, a gömbdíszek és a cukikerítés alkalmazása, na meg egyáltalán az összkép pedig nagyon komoly agykárosodásra!

4. Ne gondoljuk, hogyha csupán egyetlen télapósapkás rémséget teszünk kertünkbe, az nem számít. A híres karácsonyi állatot, a hmmmm öööö nemtommit persze érzem, némelyek számára lehetetlen kihagyni az adventi dekorációból.

5. Szerintem inkább hallgassuk, és ha van ilyen zászlónk, akkor hallgassunk!

6. Szóval nem minden arany, ami fénylik. És neeem, a hóember sem fénylik, akarjunk ragaszkodni a hagyományos, hóból készítendő - ezáltal fehér, répaorrú, nullára kínai hóemberekhez!!!

7. Ismét abba a hibába eshetünk, hogy azt gondoljuk, egy nem ciki. De az! És ha ennek ellenére azt gondoljuk, ez kell, legalább olyat válasszunk, amelyik nem hasonlít a véletlenül kint felejtett halloween-tökre, vagy a kocsmából hazafelé tartó Feri Bá'ra, akit picit mecsapott a 220.

8. A kevesebb több-aranyigazsága Karácsony táján totál feledésbe merül. A kihaénnem csúcsa, ha még az ajtónkon ki-belépő embereket is alkalmasint felszereljük világító sapkával, kabáttal, és örvendezünk, hogy idén mi vettük meg a legtöbb távol-keleti sz*rt a Tescóban, és nem gondolunk arra, hogy viszont a januári villanyszámlánk is nekünk lesz a legmagasabb.

9. Lehet, hogy tényleg annyira elvetemültek lennénk, hogy képesk vagyunk éveken át szarvasformájúra nyírni a bukszust, hogy majd egyszer, majd egyszer frankó kis sövénynövény-istállót rittyentsünk az előkertbe? Ugye neeeeem?

Fotók itt, itt, itt, itt és itt

Címkék: kerti dekoráció jöjjön hát a tél

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr943404698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása