Valentin-napra készülünk...

 2012.01.09. 08:34

Ahony eltűnik mindenhonnan a Karácsony, előrukkolhatunk Valentin-napi készségünkkel és képességünkkel. Még sokan nem érzik magukénak ezt az ünnepet, és bár már itthon is nagyobb hagyománya van, mint a Halloween-nek, azért nem az "A" ketegóriások közé tartozik. Kérdés továbbá, hogy mit érdekli kertünket, teraszunkat, lépcsőházi bejárati ajtónkat, hogy miféle agymenés okán aggatjuk tele most éppen szívekkel, nekik még így is jobb, mint mikor szúrós fenyőágakkal karistoltuk őket össze.

A kültéri díszítés már csak azért is legyen visszafogott, mert ez egy nagyon ajtón belülre való, összebújós alkalom. És hogy költsünk-e sokat? Neeeeee! Olyan egyszerű, olyan apró kis dekor is képes jelezni, mire készülünk. Íme néhány ötlet!

Mondjuk egy igazi kertésznek egy választása lehet... :D

Képek itt, itt, itt, itt és itt, itt, itt, itt

Címkék: kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr703530611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása