Kre, mint Kreatív Kertész és Deko, mint Dekor és Mentha.

Ezek vagyunk mi :)unnamed.jpg

Száz éve meg még két napja készülök hiánypótló, egyedi kivitelezésű, esztétikus, de egyben praktikus kerti kiegészítőket piacra dobni. Rajzolgattam, tervezgettem, ötleteltem, de kellett nekem egy tanár néni, aki megfegyelmezi az időmenedzsmentemet, rendszerbe gereblyézi a gondolataimat, további ötleteket ad, és a maga szelíd módján kiköveteli belőlem ezeket a termékeket. Egyelőre hármat, a hogyan tovább egy külön izgalmas történet.

És akkor tádámm, jöjjenek az október hónap főszereplői a KREDEKO-nál..

Lombgyűjtő zsákkicsi lombgyujto.jpg

Szegett, vízhatlan, négyfülű lepel. Ágyás mellé hajtva, vagy teljes négyzetre kinyitva bátran meg lehet tölteni apróra metszett ággal, elnyílt virággal, majd a füleit összefogva kényelmesen elsétálhatunk a kukáig, komposztálóig és könnyedén megszabadulhatunk a hulladéktól. Füleinél fogva kis helyen felakasztva tárolható, cca. 70x70 cm.

Ára: egész októberben bevezető áron 3200 Ft.

Kerti térdeplőkicsi terdeplo.jpg

Puha bélése kényelmessé teszi a térdek számára a kerti munkát. Alja vízhatlan anyagból készült, hogy a nedves talajon is gondmentesen gyomlálhassunk. Használat után csak szárazra kell törölni, és felakasztva lehet tárolni. Cca. 44x26 cm.

Ára: október hónapban bevezető áron 3200 ft.

Kerti kistáska

kicsi taska.jpg

Néhány alapvető kerti szerszám hurcolására való, vízhatlan bélésű és talpú táska. A nedves talaj okozta szennyeződés nedves ronggyal, a por szárazra törléssel könnyedén eltávolítható a vízhatlan részekről. A táskatest cca. 20x24 cm, a talpszélesség 14 cm.

Ára: októberben bevezető áron 3600 Ft.

A következő három napban részletesen bemutatjuk őket, de addig is ér vásárolni! ;) A termékeket megrendelhetitek a kreativkertesz@gmail.com email-címen, vagy megvásárolhatjátok a Meskán.

Címkék: KREDEKO kerti kiegészítő

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr366745653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása