Valószínűleg tök jól! Na de miért mászkálnánk mindenféle bödönökkel, vödrökkel, mikor ezt lapra szerelve (hajtva) könnyedén betehetjük a kerti kistáskánkba (bújtatott reklám, figyelem, figyelem!), és a falon foglal csak helyet, ott is milyen szépen mutat az apró virágos széleivel. Én kis kosarakat, cserépalátéteket használtam korábban - hiszen jó esetben nem mindig vár ránk egy talicskányi gyom - és mivel kiskoromban nem volt még fejlesztőpedagógus, minden alkalommal leborogattam a kupac tetejéről egy kicsit, míg elértem vele a célállomásra. Nekem spec ezért segítség az összefogott zsákforma, mert valahogy a kukába beborítás kihívásának meg tudok felelni. Makulátlan részképességekkel bíró embereknek tehát feleslegesnek tűnhet, ám Ági, aki az egyik első példányt kapta meg tesztelésre, nagyon megszerette és ő teljesen normális, tehát higgyünk akkor neki, mikor azt mondja, ez tök jó! :)

Kézimunka, gyártósort sose látott, de az alapvető paraméterek a sokadik utángyártást követően is az alábbiak:

Szegett, vízhatlan, négyfülű lepel. Ágyás mellé hajtva, vagy teljes négyzetre kinyitva bátran meg lehet tölteni apróra metszett ággal, elnyílt virággal, majd a füleit összefogva kényelmesen elsétálhatunk a kukáig, komposztálóig és könnyedén megszabadulhatunk a hulladéktól. Füleinél fogva kis helyen felakasztva tárolható, szükség szerint nedves ronggyal tisztítható.

Cca. 70x70 cm. Egyedi, kisszériás kézműves termék, a megvásárolt áru apróbb részletekben eltérhet a leírtaktól (pl. egy cm-rel szélesebb).

És most nézegessünk képeket! :)

kicsi lombgyujto.jpg

zsakkicsi1.jpg

zsakkicsi2.jpg

zsakkicsi3.jpg

zsakkicsi4.jpg

Alkalmas még rendkívül kisméretű gyermekek zsipzsuppolására, kertészkedés közben elfogyasztott tábla csoki  papírszemetének hirtelen megzavarás okán esedékes eltakarására, és termések begyűjtésére is. A termékeket megrendelhetitek a kreativkertesz@gmail.com email-címen, vagy megvásárolhatjátok a Meskán. Ára: október hónapban bevezető áron 3200 Ft.

Várjuk a véleményeteket is, hogy tetszik ez a termék. Ha nem trollkodásról van szó bírom én a kritikát is. Mondjuk nem szeretem. :) Ne feledjétek, mit ígér a márkanevünk: KREDEKO - szépség és kényelem a kertben.

Címkék: KREDEKO KERTI ESZKÖZ

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr106746069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása