Kertek Kenyában

 2012.06.04. 07:06

Vannak helyek, ahova el kell jutnom. Így volt ez Rómával is, valamiért vár még Németország, és jó ideje Kenya is. Sok évvel ezelőtt mondta valaki, hogy ő járt ott, és ezt meg azt látni kell, de sokáig visszatartott az álmodozástól a szállodában is tapasztalt gekkóinvázió. Aztán feledve a sztorik ezen részét egyszer csak belémhasított, tényleg el kell oda menni. Az ötéves tervben benne van, és egyáltalán nem merült fel bennem, hogy kerteket látogatnék, sokkal inkább ülnék egy álló napig valami teraszon, ahonnan bámulnám a Kilimandzsárót, és naplementéig meg se moccannék, mikor meg mégis, szafarikra indulnék. Igen, többre is...

Egyik álmodozó netezés közepette azonban felmerült bennem, milyen lehet egy kert Kenyában. Rákerestem. Van kert, még vetemény is (utsó előtti kép), és van botanikus kert is (utolsó kép), szóval ha egyszer majd eljutok, szakriportot ígérek róla! ;)
 
Fotók:
kristinasafari.blogspot.com
wanadumahealthproject.blogspot.com
flipkey.com
studioslakeview.com
panoramio.com
holiday-rentals.co.uk
hoteldealsafrica.com
 

Címkék: ez meg az

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr134562758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása