Veteményeskert kicsit másképp

 2013.04.28. 13:26

Nem hagy nyugodni, hogy milyen kevés példát látni überkreatív veteményeskertre. Nekem nagyon tetszik, tetszene a sima is, de kreativitás terén valahogy nem érem be az ültessünk csatornába, zsákba és ketrecbe ötletekkel. Valami hiányzik... Nézegetve a neten találtam jó példákat, de egyik sem egy az egyben az igazi. Talán a mező közepén a téglás.. Mi bajom lehet??? Ezek pedig jóóók... (források a képre kattintva elérhetők)

jonnyspartay.com.jpg

mein.salzburg.com.jpg

mein.salzburg.com2.jpg

daydreams-etc.blogspot.com.jpg

foyupdate.blogspot.com.jpg

www.bellaflora.at.jpg

www.hearthandmade.co.uk.jpg

www.pictokon.net.jpgJa, és hogy tudd, te vagy a paraszt a sakktáblán, ha eddig földbe ültettél, íme a veteményesdoboz ideális összetétele.

www.no-dig-vegetablegarden.com.jpg5 mm újságpapír, 10 cm széna, 2 cm műtrűgya, 20 cm szalma, 2 cm műtrágya, 10 cm komposzt. Lehet hogy nem olvastam figyelmesen a cikket, és ez csak az előkészítés, de cm-ben nem nagyon fér ebbe már egy evőkanál föld se...A keret ugyanis 25 cm magas, a belevalók 44...

Címkék: veteményes

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr425250907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása