Legyen az kertészet, piac, vagy trendi boltocska, barkácsáruház, vagy lakberendezési áruház kert-részlege. Vásárlási kötelezettség nélkül fotózzuk le a kínálatot (csak szemmel, több helyen kifejezetten tilos fotózni), és keressük meg a számunkra fontos, pótolnivaló vagy egyszerűen csak kedves darabokat! Van akinek alapvető szerszáma hiányzik, van aki dekorációt keres a teraszra, nem biztos hogy közös nevezőt kell keresnünk, csak induljunk el, és mérjük fel a kínálatot!

A butlers-nél ilyen különlegességekre bukkanhatunk:

69582.w350h350.jpg

69472.w350h350.jpg

Ez egy földnedvesség-jelző, ha beszúrjuk a földbe, és az kiszáradna, a madárka csiripelve szól nekünk. Én Tesikémtől kaptam, és tiszta ciki, még nem mertem beszúrni... Csak beltéri használatra alkalmas, és nem tudom mennyire hangosan csiripel, na pláne, hogy éjjel alszik-e... itt túl sok most a gyerek a kísérletezéshez :), van esetleg ilyenje valakinek?

Címkék: Új szezon kezdődik

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr585852287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása