Ha meg kell oldanom egy feladatot, legritkábban teszem azt a lehető legegyszerűbb módon, tutira ki tudok szúrni magammal egy-két plusz kanyarral. Ha el kell ugranom a Tesco-ba 6 zsömléért, valószínűleg nagybevásárlást csinálok egy Sparban, lehetőleg Szombathely és a komlói SZTK közvetlen érintésével.

Az egyenes út a legrövidebb.. és a leguncsibb. A kertben is. Utak, kapuk, ágyások szögletesen nem tetszenek. A szabálytalanság vonz. Így hát imádom ezeket az íveket nézegetni..

Képek: otthonteremto.hu, woodsshop.com, fabulousfifi.typepad.com, finegardening.com, crumpledenvelope.tumblr.com, flickr.com, retrohipmama.wordpress.com, tradgardsflow.blogspot.com, lakbermagazin.hu, http://tinkmara-amerika.blogspot.com.

Címkék: kert

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr133264047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása