Mesél az őszi erdő

 2011.11.08. 08:26

Örök téma, hogy mint minden évben, október végétől kezdve (gyakorlatilag az ősz közepe) hogyan önzönlik be a tél az áruházak polcain keresztül, és lassan már le lesznek értékelve a csokimikik, mire észbekapunk, tényleg mindjárt kopogtat a december.

Nem emlékszem ilyen hosszúra nyúlt szép őszre, mint ez az idei. Pár éve is voltak felvillanások, - a fotók tanúsága szerint 2006 novemberében pólóban voltunk játszótéren - de több volt a szmötyi, eső, köd stb. Ez az év tehát rendkívüli. Gyorsan cseréljetek eszmét a családban, barátok között, hogy ha a hétvége is ilyen áldásos körülmények közé érkezik, hova viszitek el a fasírttal, friss kenyérrel és csalamádéval megpakolt hátizsákot. Mi a gyadai tanösvényt jártuk be. Az erdőben most ilyen az ősz:

A tél itt a blogon annyiban téma most, hogy a nyereményjáték-sorozat kapcsán gondoskodhattok egy-két karácsonyi ajándékról is. Holnap reggel 8-ig tehát dupla katt (facebook - kreativkertesz.blog.hu + Specialmix Kft.), napközben jövök az eredménnyel, csütörtökön pedig egy igazi őszi, ám téliesíthető dögös kis valamire hívom fel majd a figyelmet, amihez közelebb kerülhettek, ha részt vesztek a következő játékban is!

Címkék: ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr903362669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása