Mielőtt ábrándoznék a télről, felhívás: egyelőre úgy néz ki, nem lesz sorsolás. Teljesen felesleges, ugyanis a Playmobile-játékért egyetlen komment érkezett a hétfői bejegyzéshez. Óóóó. Igen. Katt ide, és változtass ezen!!! Hétfő reggel megtudom, így történt-e! ;)

És akkor jöhet az ábrándozás! Mikor reggelente kilépek a kapun, bizony már a tél érkezésének adja hírét a természet. Csipkések a kontúrok a rájukrakódott, és már napközben sem felengedő dértől.
 
Amellett, hogy szép látványban lehet részünk, menjünk végig kertünkön, és ellenőrizzük, hogy most, a tartós fagyok beállta idején minden kis kertlakó megkapta-e a maga számára elengedhetetlen téli védelmet. Ahol kell, még takarjunk, ha maradt tavaszi virághagymánk, a déli órákban fellazított talajba tegyük le, és ha be kell hordani valamit valahova, ne habozzunk megtenni! Szórjuk tele a madáretetőt, és szedjük össze az utolsó adag lehullott falevelet a fűről, nehogy lebomlásuk során károsodjon a gyepfelület!
 
Ha elvégeztük mindezt, menjünk be, és egy bögre forró tea mellett véssük emlékezetünkbe kertünk téli arcát! Olyan megnyugtató...

Címkék: tél

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr183409753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása