Első hallásra nekem a Veszedelmes Viszonyok-típusú, buxuslabirintusokban elcsattant fülledt pillantások ugranak be a cím hallatán.

Mivel ez nem időszerű, az intimitás megragadható úgy, hogy összebújásra alkalmas helyet alakítunk ki a kertben. Az alábbi példák közül néhány elég furán intim - ágy nulla takarásban, de lehet hogy már nem vagyok elég fiatal az ilyenfajta úri huncutságok kellő értékeléséhez. A jacuzzi meg nem baj ha szem előtt van, úgyis takar a víz meg a bubik... ;)

 

Az intimitás jelentheti azt is, hogy személyre szabott, meghitt együttlétekre, családi vasárnap délutánokra alkalmas teret alakítunk ki.

Neked mit jelent az intimitás a kertben?

Fotók:
http://utazas.sk
picasaweb.google.com
archiexpo.com
myinteriordesign.us
hometone.com
pink.hu
adatlap.ingatlanonki.hu
http://faluhelyen.blogspot.com
http://exterior-interior-design.blogspot.com
archiexpo.com
whitegablespavilions.com

Címkék: top trendek 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr644115718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhmeli 2012.02.29. 08:10:00

A fűcsigán már én is gondolkodom egy ideje. A hátsó kertben van hozzá bőven hely. Mire a mókuskáim értékelni tudják, addigra meglesz.

kreatívkertész 2012.03.02. 22:26:17

@juhmeli: Barókafa tényleg! Nálunk helyszűke miatt tuti nem lesz ilyen... :(
süti beállítások módosítása