Utolsó sorsolás

 2012.03.09. 16:19

Lássuk be, ezen a blogon nem divatos játszani. A legutóbbi játékra ketten, igen, jól olvastad, ketten jelentkeztek, igaz, csupán egy tök jó kertészkönyv volt a nyeremény. De volt már annyiféle, és az érdeklődés mindig csak mérsékelt alatti volt.

Terveztem nyárra is játékot, minden szuperkertészes posztban bíztattam mindenkit, hogy fotózza le majd, hogy ő mennyire trendi, és ezekkel a fotókkal kellett volna operálni, de ezennel lefújom. Bocs, de igaziból nincs nagyon kitől bocs, mert ezek szerint nem a játékok miatt vagytok itt. Hát, aki mégis, nyugodtan diszlájkoljon!

A kérdést, hogy eperturmix vagy Magd nyerte el a könyvet, hosszas meddőhányás után egy ötvenes feldobásával döntöttem el. Fej esetén eperturmix, írás esetén Magd a befutó.

Íme:

Magd, a kreativkertesz@gmail.com-on jelentkezz kérlek a címeddel!

 

 

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr814300101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madg 2012.03.12. 17:18:42

Óh! :D
Írtam emailt!
Köszönöm!
süti beállítások módosítása