1. Ivartalanítás előtt állunk (ma épp elnapoljuk gyerekbetegség miatt), így a jelölésektől, és az attól való növénypusztulástól nem kell tartani.

2. Nagyobb, vagy még egy macskaház kell, hogy az ülőfelület is dupla legyen, az egyik gyerek mindig a lábtörlőn kuporog amíg simogat.

3. Ki kell találnom valamit az alomra. A bejárat mellett gázos, és alig van fedett hely a ház körül (terasz szintén nem szerencsés: kellemes nyári vacsi az alom mellett.. Brrrrrr). Fedett hely pedig kell, mert ha beleszakad az eső (hó), ugyan miért mennének oda?! Az előkert egy részét fogom felhasználni, egy sarkocskát, és már van ötletem eső ellen is. Még csak rajzolgatok, ha lesz valami konkrétum, közzéteszem. 

Ilyenek most a főkolomposok.

_SAM7407.JPG_SAM7415.JPG

Címkék: macska

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr235011447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása