Helyzet

 2015.07.01. 10:29

Tart a nyári szünet, de ahogy nézem, itt a blogon már március óta. :(

Részben időhiány miatt nem születtek posztok, másrészt mert a blog.hu sem támogatja a szerzőket - minden képet 2 mb-ra kell kicsinyíteni egy olyan világban, amikor már a mobilok nagy része is nagyobb fotót készít, a fényképezőgépekről nem is beszélve. Így ugye kétszer is meggondolja az ember... A facebookon volt aktivitás, ha kiváncsiak vagytok mindenre aminek itt lenne a helye, kövessétek az oldalt a facebookon, lényegesen könnyebben kezelhető felület, ezt nekem is be kellett látnom.

Pedig sokminden történt a kertben, az év elejei listám fele abszolút pipálva, van már térkő a parkolóhelyünkön, elnyílt a sok orgona, nagyon szép, illatos nagy virágokkal, épp javában virágzik a levendula - a gondos metszés ugye :) - a veteményes meg már terem javában, sőt, még a boltív is be lett falazva a bejárat mellett.

Persze van még tennivaló bőven, és sajnos a macska se jegyezte meg, hogy hova feküdjön és hova ne...dsc_0298k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr927587546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása