Esős időben mit csinál a KreatívKertész? Magyar nótákat dúdol, pl. Selyem kendő, sely... NEM! A gardróbjáról ábrándozik. Úgyminthogy kellene varrnom magamnak egy kertészkötényt. Mert az meg hogy néz ki, hogy kivonul helyszínre az ember, aztán még védjegye sincs = egyedülálló, különleges, guszta kis kötényke nagy zsebekkel. (Sose tennék bele semmit, mert higgyük el, meg tudom azt csinálni, hogy minden lehajolásnál a lábamra esne a teljes tartalom, és ez mondjuk metszőolló esetén esetleg az egész eföldi létezéstől is elvenné a kedvem, nemhogy a kertbéli kapirgálástól.) Anyagválaszték van bőven, még Hello Kitty is kertészkedik egy vásznon, de mivel róla nemrég ejtettem szót itt a blogban, most hagyjuk is.

Szóval kellene. Csak hogy trendi legyek, divatos, ilyesmi..., mert amúgy valószínűleg utálnám. Kánikulában plusz egy réteg áááááá, hidegben betyárosan állna rajtam ahogy kilógna a kabát alól, szélben pedig a nyakbaakasztóját állandóan az arcomban találnám. De olyan jól mutatna felakasztva a kerti faházban...

Te miben kertészkedsz? És szerinted az én köténykém milyen legyen?

Képek: amazon.com, ebay.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr713118614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása