Buli után, buli előtt...

 2011.08.29. 08:05

A hétvégi buli rendben lezajlott, a forró éjszakában sokáig kuporogtunk a teraszon - a karaokee-versenyt kipihenendő :). A mécsesek jól bírták, jobban, mint a gyári, felakasztható bigyók, melyek apró lukain befújt némi szellő, és hamar eloltotta a gyertyákat. Társaságunk idén másodszor gyűlt össze nálunk, farsangi jelmezes bulit is tartottunk. Összedobós módszerrel dolgozunk, lista készül arról, ki mit hozzon, így mindig van minden, és a házigazdák is max. az előkészületekbe roggyanhatnak bele ha akarnak, de semiképpen se a költségekbe.

De nem akarnak rogyni. Annyira nem, hogy éppcsak megkezdtem a hajnali mosogatást (nem bírok after party hangulatban ébredni, azonnal rendet kell tennem), azon kaptam magam, hogy máris a halloween party játékötletein és naná! dekorációján töprengek. Igaz, még két hónap, de úgy fog elröppenni, mint egy pillanat, és akkor álljak ott ötlet nélkül egy halloweentelen kertben ?

Képek: innen, innen, innen és innen

Címkék: kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr523185545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása