Jajjj, nagyon készülök! És a kötény is alakul, mint púpos gyerek a prés alatt kb. ...

Merhogy' naná nem jó nekem a gyári szabásminta. Tesztelem, újragondolom, átszabom, bélelem, bélést kitépem, elvarrom. Ezt csinálom nagyjából 77 órája meg egy perce. De mire kész lesz, jó lesz! A legnagyobb gondom a zsebekkel volt, ha véletlen bele kerül egy éles szerszám, esetleg jó lenne ha nem hasadna szét. De ha nem bádoglemezből varrok zsebeket, ez hogy lehetséges??? Na szóval, ha a kedves Kertész Kollegina rendeltetészerűen használja majd a kötényt, és a szerszámot nem a zsebbe, hanem az arra kialakított szerszámrekszbe csusszantja, nem lehet gond! Ja igen, csajszis lesz, de nem pink, csak olyan diszkréten csajszis.

Pénteken, az őszi napforduló estéjén az oldalt a facebookon lájkolók között sorsolok. Azért akkor, mert a nyári napfordulón kezdtem írni a blogot. És már majdnem ötvenen kedvelik az oldalt - hivatalosan. Ha valaki nincs fent a fészbukon (miiiiiiiiiiiiiii? :D), de szeretné a kötényt, kommentben jelezze nekem, részt vehet! A sorsolásból kizártam a férjem (gondolhatjátok, mennyire zokon vette! :), a tesóm, és nagyon hosszas mérlegelés után saját magamat is. Amúgy szabad a pálya, ezügyben részletek pénteken, addig is folytassuk a hetet!

Címkék: játék kötény

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr763240785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása