Október? Tök jó!!!

 2011.10.03. 10:41

Október lett. Ha meghallom, azonnal a bendzsó sütőtökös ünnep ugrik be, pedig nagyon amerikai, nagyon idétlen, de egy kicsit már a miénk is. A nyár vége óta olyannyira tervezett halloween party-t lehet hogy elmossák egyéb eseményfolyamok, de valami minihalloween kell, az lesz, az muszáj!!!

Martha Stewart oldalán nagyon sok dekorötletre bukkantam. Volt ami ismerős volt, pl. a konzervdoboz-lyuggatás a KicsiHázból, a pauszos immár vigyorgó tökfejes mécseses üvegek magamtól. :)

Igyekeztem olyanokat gyűjteni, amik a felhasznált anyagoktól függően kültéren is használhatóak, pl. a lépcsők patkányai és matricái megoldhatók karton helyett dekorgumiból is. Mert ki ne akarna ennyi lépcsőn szaladgáló patkány látványára hazaérni?! :D

Címkék: ötlet kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr943273864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása