Furcsamód - bár a követők száma szépen növekedett az elmúlt napokban, ezúton is köszönet a bizalomért - a játék feltételét, a tetszetős fotón való megjelölést mindössze heten teljesítették. Puszi mindenkinek, mert így csak hét cédulát kellett megírni, és a sorsolás kemény 10 percemet vette igénybe, de mégis, hát HOOOOOOOOOOOOL VAGYTOOOOOK? :D

Hogy ne megint a csicsavödörből borogassam ki a cetliket, azt találtam ki, üvegpörgetés helyett bontókéspörgetéssel (gyk: varrási, illetve szétszedési segédeszköz) döntöm el, ki a szerencsés. (Még jó, hogy nem a saolin kung fu a hobbim, most fazonra lenne nyírva az összes szempillám, ha a kardomat pörgettem volna...)  Letettem a fecniket körbe-körbe, mondhatni virág-alakban elrendeztem őket, és letettem középre a bontókést, eldöntve, hogy a seprűs rész csak a kipufogó, a műanyag rész az irányadó.

Before

A bontókés rövid gondolkodást követően LEHŐCZ DORKÁNÁL állt meg. Valószínűleg telepatikusan, mert Dorka varr, és ráadásul milyen szépségeket, ah!, de azért remélem néha hord gumicsizmát is, mert 5000 Ft-ja már van a Gumicsizmabolt webshopjában való vásárláshoz!
 
After
 
Tanulság, mindenki írja meg, mivel keresi a kenyerét, mindig más eszközzel sorsolok, a tanároknak kedvezhet a krétapörgetés, az énekeseknek a kire dől a mikrofon-játék, a pénzügyeseknek pedig a melyik névhez száll az ötezresből hajtogatott papírrepülő-játék - és még tunnnnám fokozni! Na ez mind vicc, de most (f)ordítsuk komolyra a s(z)ót! - nem megy, na... :DDD
 
GRATULÁLOK DORKÁNAK!!! Kérlek jelentkezz a nyereményedért az info@gumicsizmabolt.hu e-mailcímen!
 
Hétfőn új játékot indítok, elsősorban azok figyeljenek, akiknek van gyerekük/unokagyerekük/bármilyen rokongyerekük és nincs ötletük Karácsonyra! Ez alkalomra bérelt gyerekekkel is lehet nevezni. :D Részletek tehát hétfőn, szép hétvégét!!!

 

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr333391465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása