Ha most valaki azt hiszi, fantasztikus lekvár- és savanyúságreceptek következnek, ki kell ábrándítanom. Én most bizony prédikálom a vizet és erősssen kortyolom a bort. A befőzéssel kapcsolatos tapasztalataimat (1!) itt már megosztottam veletek, és akkor el is döntöttem, hogy előbb vágok aprófát hat jegesmedve hátán, minthogy ezt újra megpróbáljam. De megegyeztünk - ja, nem voltál ott? deeee, megegyeztünk - hogy trendi kertészek leszünk 2012-ben, és szépen pipálgatjuk majd a listámat, szóval idén teszek még egy próbát. Ahogy Te is, ugye?

Menő a saját, éljenek a nagyik, hajrá vidéki élet! Napsütéses hétvégét mindenkinek! Ja, nehogy az arcod süttesd, inkább csinálj helyet a fészerben, jövő hétvégén kezdődik az idei KALAND!

Fotók:
innbrooklyn.wordpress.com
canningbasics.com
mommygoesgreen.com
howaboutorange.blogspot.com
oldfashionedfamilies.com
epicurious.com
life123.com
mindmegette.hu

Címkék: top trendek 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr824146750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása