Beach-party beach nélkül

 2012.07.05. 07:30

Azt mondják, elég ha nézzük a kéket, hűvösebb érzésünk lesz. Nem nagyon hiszek ebben, de tegyetek egy próbát: a hétvégére megéri összedobni egy-két kelléket a magatok kedvére is, de ha épp vendégeket vártok,  hamar beach-party hangulatot tudtok varázsolni. Ami kell: kék, piros, kötél, kagyló, homok. A többi részletkérdés... :)

maritim-drei.jpgmaritim-sieben.jpgmaritim-einrichten-selbermachen-37.jpgmaritim-sechs.jpgmaritim-fuenf.jpgmaritim-einrichten-selbermachen-33.jpgmaritim-einrichten-selbermachen-18.jpgmaritim-einrichten-selbermachen-09.jpgmaritim-einrichten-selbermachen-07.jpgmaritim-acht.jpg

Fotók

Címkék: kerti dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr854629840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2012.07.05. 13:44:42

ááááá, halacskás dekorációt minden mennyiségben. pont ma láttam a butlersben egy uszadékfa halat, rém csinos volt, leakciózva haza is hoznám rögtön! :)

kreatívkertész 2012.07.05. 22:24:20

@ZboroKrisz: A kisfiam jele volt az oviban, nekem ezért kedves. A Butlers ebben is jó ezek szerint! ;)
süti beállítások módosítása