IMG_9861.JPGNeeeem, nem csupán három darab körte volt. Igaz, nem mázsányi, de a tavalyi egyhez képest nagyon sok!!! Megszámolni nem tudtuk, mert Süsü módjára, vackorként leettük a felét (mikor még csak félig érett meg, és olyan igazi vadkörtés íze volt), a másik felét meg érettebb verzióban ugyan, de szintén folymatosan faltuk. Valahogy most éreztem először, hogy milyen vicces ez a magamnak termelés. Sok minden termett itt meg az elmúlt három évben, de jó része spontán ötletként, vagy a praktikum okán, de ez a szívem vágya volt. Ezt ugyanis nagyon elhatároztam, hogy lesz, ez a bosh kobak. Még lehetett volna ezt a hármat is fán hagyni amíg minden oldala be nem barnul, de mint kiderült, körte-ügyben türelmetlen népség vagyunk! :)

A fán körterozsda ütötte fel a fejét, most, az elmúlt napokban. Az utcai kupaktanács lebeszélt a permetezésről, enyhe fertőzéseket megold a tél. Ellenvélemény?

Címkék: szüret körtefa

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr475497636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása