Tujasor vagy kreatív káosz?

 2011.07.11. 14:42

Az ízlés olyan, mint az ideális lábméret, nincs mit vitatkozni rajta, mindenkinek más, sokaknak hasonló. A korábbi lonc-poszt kapcsán eszembe jutott, hogyan is oldják meg legtöbben a zöld kerítés kérdését. Merthogy tegyük fel, van egy sarokágyásunk...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legtöbben (nem a KSH, csak én, SZHD szerint) mit csinálnak?

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen. És nincs a tujákkal semmi bajom, tényleg. A szabályos sorba ültetett smaragdtuják, az oszlopos tuják azonnal némi eleganciát csempésznek a kertbe. Ehhez a stílushoz igazodó növényzettel, bútorokkal azonnal egy 4 csillagos szálloda kertjében érezhetjük magunkat. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a tuja is csak növény, vannak igényei. Nem, nem csak a víz. Nem, nem kell becézgetni, bár ki tudja, nem árthat. Ne pazaroljuk el a telefonos segítséget, a C a jó válasz: speciális ültetőközeg és megfelelő tápanyag-utánpótlás kell neki.

Az én tervrajzom szerint ugyanez a sarokágyás így néz ki:

 

 

 

Hát ez vajon hány csillag? Vagy csak panzió? Üdülési csekket pl. nem is tudok elfogadni, de a forró napokra kellemes üdülést mindenképpen tudok kívánni mindenkinek!

Címkék: tuja sarokágyás

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr933048958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása