A grillpartik büszke szakácsa lehet, és ezzel többórányi teljes felmentést kap pelenkázás, gyerek után szaladás, kiesett tollaslabda visszahozása, lószúnyog-ölés, gyerekre egynél többször rászólás, gyerekkel való kreatív foglalkozás, gyerekkel való nem kreatív foglalkozás, gyerekkel való bármilyen foglalkozás tantárgyakból. Mert kb. háromszor csipesszel meg kell fordítani a virsliket...

A kertben előbb-utóbb szükség lesz egy faházra. Oda hosszan-röviden-folytatólagosan ki lehet szaladni egy 2,789 cm-es csavarért, mert bent csak 2,788 cm-es van. Mindezt persze gyerek fürdetése, etetése, toporzékolása, ordítva tévézése, illetve feleség tervezett fürdése, evése, toporzékolása, és különösen megvalósult tévézve ordítása idején.

 Egy újabb szeletkéje az életnek, ahol lehet igazgatósat játszani (sajnos vezető beosztás ellenére is szükséges), és b.nej megfeddhető, mert nem lett betűrögetve a lonc a kerítés közé, nem lett megoldva a kopár fűfolt probléma, még mindig nem volt permetezés, nem lett lefestve a faház oldala, nem lett elültetve a jelapeno-mag, le lett vágva a deres csenkesz milyen szép virága és egyáltalán.

Ha a fentiekben valaki véletlenül magára ismer, az kétség kívül csak a véletlen műve lehet, az egész merő kitaláció.

Címkék: hétfői hülyeségek

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr623116305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása