Hogy énnekem mennyi bajom van...

 2011.09.28. 12:19

1. A gyerekek szeretnek a szabad levegőn játszani.

2. Van kertünk.

3. Szép idő van, míg a Nap le nem nyugszik, kellemes odakint.

Hogy mi a baj?

HÁT HOGY NEM A KERTBEN  AKARNAK JÁTSZANI EZEK A BÜDÖS KÖLYKÖK, HANEM AZ UTCÁN! A kőkerítés túloldalán, annak tövében, tehát nincs az a panorámás ablak, terasz, kertszeglet, ahonnan láthatóak lennének.

Zsákutca, alig lakott mező, más gyerek is van kint, de akkor is - szemmel kell őket tartani! Egyik szomszéd ugyanis - mint a Született Feleségek egyik epizódjában - kb. 220-szal teper végig az utcán ha megérkezik. Elfele megvan az 225 is... De elég, ha a gyerekek túlságosan beleélik magukat a játékba, vagy utánaszaladnak az útra kiguruló akárminek, veszélyes ez így. Pedig cukik, szőnyegen ücsörögnek, és kedvenc kincseikkel játszanak, igazi bazárhangulat van néha.

Innen jött az ötlet, hogy kellene egy kerti pad. Oda ki a kapu elé, Anya-Apa rácsüccs, nézi büdös kölyköt, örvendezik, bödös kölyök pedig nem irtja tovább a bodobácsokat, mert szemmel van tartva. Rosszabb esetben verve, ha Anya a soros :). Na de milyen legyen ez a pad? Körülnéztem...

Ez a pad annyira tetszik! Befuttatható növénnyel mindkét oldalt és még a teteje is. Félő, hogy annyira szeretnék ebben üldögélni, hogy engem is szinte teljesen benőne az inda és nem látnék ki tőlük a gyerekekre. Nem jó.

Ehhez nincs meg a származásom...

Ha ezt a padot választanám, attól félnék, letér a 300-as busz a 2-es főútról és tévedésből megállna a házunk előtt - elgázolva a gyerekeket! Nem jó.

Ezt? Inkább járok rendesen gerinctornára megígérem!!!!

Ennek a padnak az időjárási károk miatti éves újrafestését csinálja az, akinek három anyja van, meg egy észak-kelet irányba néző, kerekeken guruló japán házikakasa!

Ha ezt választom, vagy fakír leszek, vagy párnákat is kell rá varrnom, ami meg piszkolódik, és a padon ülve csak zsémbeskednék, és a foltokat nézném a gyerekek helyett. Nem jó.

Szerintem valami ilyesmi kell nekem... Egyszerű, de nagyszerű, könnyű mázolni, úgy néz ki, kényelmes, és elég stabil. Ez jó lenne!

Te melyiket választanád?

Címkék: kerti bútor

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr333262387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása