kicsi taska.jpgAz embernek csak két keze van. Kerti munkákhoz általában kettőnél több szerszámra van szükség. No és ott a mobil, a napszemcsi, ezeket is tenni kell valahova. Az általam tervezett, korábbi háncskosarakra emlékeztető fazonú táska az oldalán lévő négy zsebecskével azt gondolom, minden igényt kielégít, ha egy gyomláláshoz kell egy szerszámkészletet eltárolni. Sőt, azt hiszem kiválóan alkalmas egy gyorskészlet állandó tárolására is. Metszőolló, kézi gyomkapa, zsineg, kesztyű, lombgyűjtő zsák, és a zsebekbe jöhetnek a kiemelten kezelendők. Így lenne a táskából gardening to go - hordozható kertészcucc-gyűjtemény. :)

Tulajdonságai a hivatalos termékleírás szerint:

Néhány alapvető kerti szerszám hurcolására való, vízhatlan bélésű és talpú táska. A nedves talaj okozta szennyeződés nedves ronggyal, a por szárazra törléssel könnedén eltávolítható a vízhatlan részekről.
A táskatest 20x24 cm, a talpszélesség 14 cm. Egyedi, kisszériás kézműves termék, a megvásárolt áru apróbb részletekben eltérhet a leírtaktól (pl. egy cm-rel szélesebb).

taskakicsi1.jpg

taskakicsi2.jpg

Sokat kísérleteztem a fazonnal, merevséggel. Ha a táska üres, és a legkisebb zsebébe szúrjuk a metszőollónkat, nem lesz szép tartása, naná. De az alábbi képeken nincs kitömve, vagy pluszban merevítve. Ez amiatt érdekes, hogy egy kifejezetten puha valamit kaptok kézhez ha megvásároljátok a táskát, vékony vízhatlan talpa és bélése van, és a külső vászon sem bútorkárpit, hanem egyszerű közbéléssel felvasalt dekorvászon.

taskakicsi3.jpg

taskakicsi4.jpg

A táskát megrendelhetitek a kreativkertesz@gmail.com email-címen, vagy megvásárolhatjátok a Meskán. Ára: október hónapban bevezető áron 3600 Ft.

Várjuk a véleményeteket is, hogy tetszik ez a termékünk így a képes bemutatkozó alapján. Novemberben újabb újdonságot tervezünk. Egy biztos, hogy szép lesz és praktikus, mert ne feledjétek, mit ígér a márkanevünk: KREDEKO - szépség és kényelem a kertben.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr536746729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása