5000 Ft keresi gazdáját...

 2011.11.03. 09:39

Az első játék első nyereménye tehát egy 5000 Ft-os vásárlási utalvány, amelyet a Gergely Díszfaiskolában lehet növényre váltani!!! A felajánló, a Specialmix Kft. nevét már több bejegyzésemben is említettem, adtak már nekem ötletet, ihletet, és cukorkát is a Hortuson :). Ismételt köszönet mindezért!

Pénzt bárhol jó elkölteni. Növényt venni is jó bárhol, bármikor. De ha ezt egy olyan helyen tehetjük meg, amelynek gondos gazdái különdíjat kaptak a Hortus Hungaricuson a növények gusztusos felszolgálásáért, akkkor azt gondolom, nincs miről beszélni! Nem akadály az sem, ha csak balkonnal gazdálkodhatunk a téli hónapokban, rengeteg az ötlet a ládák beültetésére is. Csak néhány fotót hoztam ma, de a Specialmix Kft. facebookos oldalán naponta frissül a tartalom, a honlapon pedig minden növény alapvető gondozási ismeretei fellelhetők. És ha nem is a magunk számára, akár ajándékba is vásárolhatunk egy dekoratív kis/közepes/nagy kertlakót valakinek, akinek ez örömet okoz.

Megkérdeztem Erikát, van-e esetleg olyan ajánlatuk, ami a beltéri karácsonyi dekorációt is feldobhatja, és naná hogy volt! A két legszebb javaslat íme, ezek biztosan kibírják odabent, amíg az angyalkák fennhatósága alatt áll a nappalink.

 

Tehát játékra fel!

1. Ha még nem tetted meg, légy a facebookos tábor tagja, lájkold a kreativkertesz.blog.hu-t!

2. Tedd ugyanezt a facebookon a Specialmix Kft. oldalán is!

3. Dőlj hátra, és szoríts magadnak a sorsoláson (november 9.)!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr863349777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása