Nem volt szinte olyan fürdőszoba a 80-as években, ahol ne bukkant volna fel egy-egy cserép szobapáfrány. Ugyanakkor kezd megint divatba jönni, de mostanában apróbb levelű, karcsúbb hajtásokkal rendelkező palántákat láni. És ezek még tetszenek is, olyannyira, hogy be is szereztem egyet!

Nyilván a fürdőszobában van, másképp nem tudnék neki megfelelő páratartalmat biztosítani, és ez amúgy hála Istennek, az előző lakásban makacsul megjelenő penészedés azt mondatja velem, ott a páfrányok jól érezték volna magukat, nem úgy mint mi, akik el is költöztünk hamar!!
 
Azon kívül, hogy a levegőn keresztül locsoljuk, azért néha adjunk neki vizet rendesen is :), és ne tegyük ki direkt napsütésnek, mindazonáltal szaporíthatjuk vele bátran a kevés gondozást igénylő növényeink számát a lakásban!
 

Címkék: kertészkedés négy fal között szobapáfrány

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr263462016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása